Con blogg

Bloggare är självupptagna, självgoda idioter och de som läser dem har uppenbarligen inget bättre för sig. Åsikter av den typen flödade vid eftermiddagens kafferast.
OK, jag blev LITE irriterad. Kände mig anklagad.
Sa inget om att jag var en av de där självupptagna idioterna. Att argumentera emot var som att gång på gång gå in i en betongvägg. Komplett oförstående. Jag gav upp.

Ja, det må så vara att min blogg är en gnutta narcissistiskt. Men det är jävligt kul. Och för mig ett experiment. Att varje dag skriva ner tankar, reflektera, kommentera tvingar hjärnan att jobba. Kräver skärpa och ett vaket intellekt som registrerar – inte ett sömning medvetande. Jag behöver vakna. Om inte annat för att hitta dräpande och träffsäkra inlägg i debatten för och emot bloggar.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s