Den överenergiska energin

Jag har två starka sidor, det hävdar vissa. Varken fler eller färre. Två. Jag är bra på att strukturera och så sprider jag postitiv energi.

Och sen fälldes kommentaren: ”men det kan också bli för mycket”. Jag tror inte att personen i fråga syftade på struktureringsförmågan. Det var den positiva energin som ställde till det. Jag levererar inte lagom mycket av den varan. Nej, jag ger överdoser.

Jaha.

………………………………………………………………………………………………………………………………

3 tankar om “Den överenergiska energin

  1. Spill lite av den energin på mig, jag behöver den! De andra förstår inte vad det är för naturkraft de har i sin närhet…*S*.. tack för att du finns!

  2. Tack detsamma!
    Gissa vem som fällde kommentaren – chefen! Under utvecklingssamtalet. Hur upplyftande som helst – vad tror du det innebär så här i löneförhandlingsläge?
    Kanske ska jag föreslå: Om jag skrattar tre gånger så lite vill jag ha X hundra kronor mer i lön?

  3. *S*…jag fick utlåtandet att jag är FÖR kreativ och snabb i tanken, jag måste vänta in resten i arbetsgruppen….- Herrejisses, kan man jobba långsammare än vi gör??? (var min spontana reaktion)
    Bara 17 nätter kvar….weeehoo! Annars får de göra löneavdrag för varje förbättring jag råkar göra under mina ensamma nätter…*S*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s