Minsta motståndets lag

Snålblåst – jag avstår.
Snöfall – jag avstår.
Lite snorig – jag avstår.
Slut på batterier i ipoden – jag avstår.
Bekvämare i soffan – jag avstår.

Plötsligt har motståndet mot löparskorna blivit oöverstigligt. Vill INTE springa. Två veckors ofrivillig vila har släckt lusten. Hittar inte motivationen.

Hjälp!

………………………………………………………………………………………………………………………………….

2 tankar om “Minsta motståndets lag

  1. Jag har läst igenom Dina ”konfysroliga” vardagsfunderingar. Skrattade åt hur mycket man kan miljöspara om man inte skiljer sig. Vi föregår hoppas jag med gott exempel för Vi har snart 50 basts jubileum. Så Vi måste nog ha lite Bonus på miljötänkandets bord.
    Jag skulle också vilja skriva varje dag på min sida http://kylingecity.spaces.live.com/default.aspx
    Men det blir i stället mycket en dag och inget en annan dag. Jag har ju en del funderingar på livet. Lämnar ut mig själv på sidan, för jag har inget att dölja tycker jag. Har tänkt om, (alltså ändrat mig) flera gånger. Ändrat inställning. Redovisat hur jag tänkte och skrev exempelvis 1952. Intressant att själv läsa hur man tänkte då.
    Jag skall nog återkomma till denna härliga blogg och läsa Dina härliga intressanta och roliga vardagsfunderingar.
    Thore

  2. Jag har samma attack av lättja, inte blir det roligare att återigen lägga ut närmare 3000 pix på ett träningskort när man skulle kunna göra typ inget för samma slant….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s