Ge mig teletubbies!

Idag förstår jag lilla dottern, 3 år. OK, hon har i ärlighetens namn lämnat de sinnesstörda teletubbarna bakom sig. Men fortfarande ser hon gärna samma film, om och om igen. Den här veckan spelar dvd:n Bamse i trollskogen. Och hon myser i sin Puh-stol. Bara är.

I dag, just i dag, vill jag också göra det. Vila i det välkända. Glo helt reflektionslöst. Inte behöva engagera mig, leva mig in, skratta eller gråta, bli överraskad, skrämd eller berörd. Bara vara.

Men jag dissar Bamse. Repriser av amerikanska sitcoms får det bli.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s