Plåster på såren

Mina tassar är en sorglig historia. Har till och med börjat nalla på dotterns formel-1-plåster. Skyller på de nya sockorna, men förmodligen börjar skorna också bli trötta.

Skavsår

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borde lära mig – regn på morgonen behöver inte betyda regn på lunchen. Men icke. Så det blev löpbandet. Det har sina fördelar. Mindre kläder att trassla på sig. Och svårare att fuska med farten. Bandet rullar ju på så det är bara för fötterna att hänga med. Men den sista kilometern hoppade jag över. Ledsnade på utsikten, eller snarare bristen på den.

I dag är det förexten julafton – senaste numret av Runners World väntade i postlådan när jag kom hem. Eftersom passet avklarades på lunchen har jag hela kvällen på mig.

Runda: Löpband
Sträcka: 9
Tid: 50
Hastighet: 5:35

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s