Den tjuvaktiga tättingen

Ibland gör andra de egna orden överflödiga. Så idag snor jag ett citat rakt av ”varenda gång jag sneglar på klockan, så är någon del av mig på väg någon annanstans”. Peter Englund om sitt förhållande till klockor.

Jag sneglade på klockan många gånger i dag. Önskade mig till annan plats, annat tillstånd. Men att lämna walkover hade varit detsamma som att förlora kampen mot kroppen. Ge efter för latmasken som ville hem till soffan, värmen, maten. Som inte ville slutföra 19 K löpning. Jag vann.

………………………………………………………………………………………………………………………………

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s