Startar starkt

Vilovecka! 

Mer eller mindre. 38 kilometer hade knappast klassats som vila för ett halvår sedan. *ler*  Är fortfarande inte helt säker på att jag ska lyda order. Känner mig synnerligen i form för kamp. Decembers ständiga snörvel och host innebar att jag hamnade efter i programmet. Alltså borde jag inte vara ”nedbuten” nog. Men veckans småputtriga schema känns å andra sidan lockande. Mycket lockande.

Måndag: styrka
Tisdag: 7 km fartlek + upp- och nedvarvning (12 K totalt)
Onsdag: vila
Torsdag: 6 km lättdistans
Fredag: innebandy
Lördag: vila
Söndag: 20 km långpass

Började planenligt med ett styrkepass på F&S. Lika småputtrigt som schemat. Vid lunchtid pågår cirkelträning för seniorer. Poppiga tanter och inte fullt lika poppiga gubbar krånglar sig i och ur maskinerna. Damerna tar fem kilo bänkpress och jag känner mig som värsta Rambobruden.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s