Mattan

Här, på det här ulliga, persiska underlaget, borde jag kanske ligga och styrketräna. Mitt framför tv:n. Funkar fint för stretching.

Min stretchmatta

Men jag har svårt med självdisciplinen när det kommer till styrketräning. Sit-ups och armhävningar efter löppasset känns inte lockande. Alls. Så istället väljer jag att besöka F&S på vilodagen – måndag. Då blir det av.

Körde mitt vanliga gympass. Sit-ups och ryggresningar, utfall och tåhävningar och så lite överkroppsliga maskiner för att trimma rygg, axlar, bröst och armar. Känner redan stelheten. Märker att jag inte pinat musklerna de senaste två veckorna. Lär gny lite smått i morgon. Skönt.

…………………………………………………………………………………………………………………………….

3 tankar om “Mattan

  1. Vad skönt att det finns fler som har svårt med styrketräning hemma 🙂 Jag brukar försöka gå till gymmet någon gång i veckan istället, för hemma blir det liksom inte av. Det känns bara tråkigt, roligare med maskiner.
    Sköööönt med träningsvärk efter gympass! 🙂 Bra jobbat!

  2. Det bränner i rumpan idag vill jag lova!
    Så mycket att jag bestämt mig för att skifta dagens backpass mot torsdagens distans. Bakändan lär inte vara på humör för löpskolning på lunchen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s