Rakt i solar plexus

Lunchpass på barrbeströdda stigar och längs glittrande vatten. Som att andas solenergi. Ren och skär kraft.

Runda: Åsen och Fyrisån
Sträcka: ca. 8,5
Tid: 48

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

4 tankar om “Rakt i solar plexus

  1. Låter så gott! Underbart beskrivet. Jag kan riktigt känna barrdoften och kisar nästan lite då jag tittar ut över det glittrande vattnet. Livet är bra skönt ibland!

  2. Tack! Dagar som igår (ovan) tycker jag så synd om alla människor som inte har förstått tjusningen med att springa. OK, jag vet att det kanske låter lite pretto och småflummigt, men ibland känner jag mig verkligen som ”ett med naturen”. Som om kroppen jublar över att få göra det den är skapad för. Typ kuta som en galning efter en flock antiloper på savannen. Eller kanske fly från en sabeltandad tiger. 🙂

  3. Håller med, doften, vattnet, ljuset. Stackars dom som inte upplever det. Tack för din härliga blogg, läser den ofta trots att jag inte kommenterar så ofta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s