Uppkopplad tupplur

Trött men pratsugen? Det är bara att luta knoppen mot kudden Percushion och snacka vidare. Sammanlänkad mot mobilen med blåtand.

Eller så satsar man på verkligt cyborgsk teknik. En tatuerad mobil på armen. Bara att ringa med blodet som kraftkälla. Via de blå gaddarna kopplas gränssnittet till den externa mobilen.

Jag gillar gizmos. Men oxå min alldeles egna, onåbara, tid. Vill sussa ifred på kudden. Och kunna gömma mobilen i lådan. Screena bort oönskade samtal.

……………………………………………………………………………………………………………………….

2 tankar om “Uppkopplad tupplur

  1. He he…jo du, den där mobilen på armen vore väl något? Men jag håller med om en av de som har kommenterat artikeln, ska man amputera armen när de uppgraderar telefonen?
    Jag själv stänger ofta av mobilen när jag kommer hem och på helgen är den avstängd från fredag till måndag… *S*. Bara för att som du, screena samtalen och själv välja kontaktytan.

  2. Woops! Du screenar hårdare än jag. Jag brukar låta mobilen vara på, men låter bli att svara om ”fel” människor ringer.
    Om jag hör att den ringer förstås, den bor i en låda eller i handväskan i hallen. I princip hör jag den bara om jag just i samma ögonblick befinner mig framför lådan, eller med handen i handväskan. *fniss*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s