Tiddelipom

Märkligt. Förra backpasset hann jag sju vändor uppför. Idag bara fem? Antingen räknade jag galet, eller så busade jag förra gången. Sprang mer än ordinerade 15 minuter.

I kväll höll jag lydigt tidsgränsen. Trots att kroppen nog gärna tassat uppför ett par gånger extra. Istället fick den sträcka ut lite som den ville under nedvarvningen. Oxå märkligt förexten. I söndags kämpade jag, tyckte jag flåsade som en blåsbälg, med en puls på 155. Under kvällens nedvarvning (nåja) låg pulsen på 165 och jag sjöng med när ”Väderflickorna” gick upp i falsett. Härligt att kuta när allt flyter!

På backkrönet sjöng jag inte direkt, pulsen varierade mellan 178-180, men det kändes bara fint. Pressade inte på lika hårt som förra gången utan koncentrerade mig på att springa enligt Szalkais råd; högt och fint. Undrar om prästfrun tyckte det såg snyggt ut? Jag såg minsann hur gardinen i prästgårdens sovrumsfönster fladdrade till. Fullt begripligt. Min pannlampa skapade säkert intressanta ljusfenomen i deras sovrumstak varje gång jag tog sats uppför backen.

Runda: Uppvärmning – lång backe * 5 – nedvarvning
Sträcka: ca: 8,5
Tid: 53

……………………………………………………………………………………………………………………………..

6 tankar om “Tiddelipom

  1. Wunderschön… Oj, jag pratar visst tyska idag. Kan säkert bero på de Weissbier jag precis inmundigat tillsammans med goda vänner på ett av staden etablisemang.

    Som sagt: Wunderschönt pass. Visst är det gott när det flyter. Jag längtar ut i spåren och planen är att tassa ut på fältet i morgon efter jobbet. Tiddelipom! 🙂

  2. Etablisemang i goda vänners lag – det låter trevligt! Men Weissbier? Nja, jag föredrar mörka varianter. 🙂

    Hoppas du får en lika härlig tur som jag. I sällskap med ”Maffe”? Det är du sannerligen värd!

  3. Åh, det bara spritter i benen av löparglädje när jag läser om din löparrunda! Visst är det underbart när kroppen bara ”bär” och allt flyter på?! Snyggt jobbat!
    Prästfrun kan gott kika, hon kanske också vill jogga? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s