Me, myself and I

Att bara lyssna på det egna jaget. Njuta en krämig citronpaj. Kaffe med mjölk i rosenblommig kopp med snirkligt litet öra. En tidning fylld av vackra bilder på glansigt papper. Får inspirationen att kittla i magen.

Och så en tur till boklådan. Kassens tyngd trycker handflatorna vitstrimmiga. Att öppna knastrande pärmar för första gången. Märka försättsbladet med egna bomärket. Signera böckerna som mina. Bokstavsfyllda sidor som lovar nya upplevelser. Inlevelser.

Dagens fångst:

 Vissa dagar njuts bäst i ensamhet.

…………………………………………………………………………………………………………………………….

2 tankar om “Me, myself and I

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s