Ödesmättad amulett

Trinity är mitt kismet. Förutbestämd att leva med mig. Måste vara ödet.

Trinity är liten med tuff. En hårt lindad voododocka jag fått av min vän PaljettenQ. Laddad med kraft över ett par glas Bourdeaux. ”Jaagrata ugra” och en stoppnål. Och ett stort antal fniss plus ett och annat asgarv. En kreativ, målmedveten och inspirerande rebell, som med intelligens, nytänkade och emapti når sina mål. En brud jag vill vara.

I går förlorade jag henne. Upptäckte att hon var borta när jag hängde upp axelremsväskan i hallen. Hon brukar hänga i blixtlåset. Nu saknades hon mig.

Idag hittade jag henne. Eller hon mig? Lite våt i det illröda håret var hon. Lite lerig efter en natt på en regnvåt parkering. En parkering där jag aldrig, aldrig brukar ställa bilen. Gjorde det – av en ren slump – i går. Idag råkade jag passera – av en ren slump – under mitt löppass. Nog f-n blinkade hon lite med sitt ena pepparkornsöga.

Två amuletter på mindre än en vecka. Jag är uppenbarligen skrockfull…

……………………………………………………………………………………………………………………………..

2 tankar om “Ödesmättad amulett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s