Maskar med behag

Det dåliga löparsamvetet borde gnaga inom mig. Men icke. Bristen på dåligt samvete borde oroa. Men icke.  Jag är en latmask. En stolt latmask.

Skulle ha sprungit i kväll. Men det skiter jag högaktningsfullt i. För det blåser. Och regnar. Och snöar. Pissväder är en underdrift. Det är då jag brukar berömma mig själv för att jag sprang lite extra långt. Men inte idag. För idag stannar jag inne och värmer magen med en bärbar dator.

………………………………………………………………………………………………………………………………….

4 tankar om “Maskar med behag

  1. Vissa dagar ska man inte ut och springa. Idag, eller rättare sagt, ikväll var en av dessa dagar. Bara kallt och ruggigt. Hellre ska man sitta inne och mysa, tids nog längtar benen ut och då blir det desto skönare 🙂

  2. Haha! Vilket roligt och uppfriskande inlägg bland alla ‘sprungit jättelångt jättesnabbt’ och ‘ångest för att jag slarvar med träningen’-inlägg. 🙂 Tack!

  3. Ja, nån måste ju väga upp för alla duktiga, ambitiösa löpare. 😉
    Kändes fin-fint att skippa löpningen, och idag har jag bättrat mig.

    Tack Jumper! Du får gärna ”sno” mina formuleringar. Jag brukar tulla på dina tankar. Ofta.

    Har inte tidigare tänkt på hur varm den blir den däringa datorn. Faktiskt varmare än kisse. Känns inte riktigt hälsosamt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s