Syssel och pyssel

Fader funderar: vad ska det vara bra för, det där bloggandet?

Ibland frågar jag mig detsamma. Tycks inte ruska om sinnet. Men det tar tid. Smärre eoner ibland. Egen undran: vad gjorde jag om kvällarna innan bloggen föddes? Innan bloggsfären upptäcktes? Svar: tittade på tv. Tror jag.

Liknande fundrationer: vad pratade jag och M om innan skrutt föddes? Svar: katten. Vad pratade vi om innan kisse flyttade in i vårt gemensamma liv?

Minns inte.

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

4 tankar om “Syssel och pyssel

 1. Mmm, jag känner igen mig. Jag tittade ruskigt mycket på Tv innan bloggen… sedan kom träningen, och nu har jag både träning och blogg som tillsats i livet. Kryddan blir när A flyttar hem igen. Jag har åandra sidan chattat en del förr.. men det blev lite väl mycket yta än innehåll. Kan nog tycka att på min blogg får jag möjlighet att vara drottning och president över det skrivna ordet. Det är en annan slags utmaning. Ordet är en djävul att fightas med, det är svårt! Ritar ibland en bild för att komma undan lite lättare…;)
  Krama katten och de andra, ha en skön helg!

 2. Tack detsamma!
  Ja, kära nån hur ska du ha tid med A?!* skratt*
  Har damen lagt chattandet på hyllan?
  Har minsann inte märkt av att du skulle ha problem med orden. Jag tycker du hanterar dem alldeles ypperligt, och härligt personligt! Och så de underbara bilderna som kryddan på moset.
  Bloggar som din göder tvivlet på min egen…

 3. Nja, tror inte det. Men ibland tycker jag den äter oförsvarligt mycket tid. Inte för att jag vill titta mer på tv, men läsa böcker är ju trevligt…
  Och så är det ju det här med prettovarning….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s