Myror under brallan

Som att ligga bland ilskna pissmyror när det är svinkallt ute. Min premiärupplevelse med IcePower (Kylande smärtlindare. Från Finland gu´ bevars.) var både skrämmande som angenäm. Jäklar va´ de små gaddsteklarna bets.

Men det var välbehövligt. Benen strejkade nämligen rejält – och smärtade. De åtta planerade kilometrarna kortades till sex. Inklusive lite halvhjärtat löpskolning och ett besök på kiosken. Eller den lokala bensinmacken snarare. Där alla, ALLA, i byn samlas på lördagarna. Så också bygdens avlagda löparhjälte som sprungit fem maror och ett antal Lindingölopp på 70-talet. Och han vill gärna berätta om dem…

Runda: Tomta + löpskolning
Sträcka: 6,3
Totaltid: 39

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

2 tankar om “Myror under brallan

  1. Ice Power känns skönt på ömmande kroppsdelar. Men tänk efter noga om du någon gång får ont i ljumskarna och då sneglar lite på Ice Power-tuben. ”Appliceras med stor noggrannhet”. Klart mer riskabelt för oss män, men ändå… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s