Stinkande körsbärsblom

Hagtorn, körsbär, häggmispel. Vita skyar. Flingor som faller likt kallsnö när jag nuddande passerar. Doft av mandel och vår följer mig in i bilen. En bit längs vägen mot jobbet.

Då börjar ratten vibrera. Bruna klumpar spridda över vägbanan. En stickande skarp lukt. Boven liknar Davy Jones. Tentakler som vajar i takt med varje rörelse. Slangspridare. Med tanken fylld av svinskit.

Lantlivet har sina idyllkrossande, stinkande sidor.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

7 tankar om “Stinkande körsbärsblom

 1. Efter vad jag förstått har ingen här hemma hittat till denna blogg förrän häromdan. Ingen verkar ha fattat att du har två bloggar. Ännu ett fönster, som släpper in ljus och frisk luft i vårt kyffe, har öppnats. Eller ett dubbelfönster?

  Kommentaren kunde skrivits var som helst i din blogg, men just här blev det till och med lite fart på snitsarens vetgirighet, med ett eventuellt torrt inlägg som följd. För en stackars butler bli det till att sitta inne och googla hela den vackra förmiddagen.

 2. Butlern: Det här är min prettoblogg!
  Lite överdrivet och självgott att ha två bloggar, kanske. Startade med den här. Som så plötsligt blev fullständigt nerlusat med inlägg från mitt löparjag. Så nu får de husera på skilda platser.

  Jag tror säkert att google erbjuder svar på eventuella funderationer. Om inte är Snitsaren så välkommen med ev. anmärkningar. Knastertorra, eller ej.

 3. Alla bloggar är prettobloggar. En av de mer pretentiösa är snitsarens med sitt anspråk på att vara en icke-blogg. Dess så kallade tagline ”Not just another WordPress.com weblog” säger allt.

  Din förra kommentar fick snitsaren att undra varifrån den berömde skomakaren som satte upp skylten ”Stängt mellan hägg och syrén” kommer ifrån. Har han funnits i verkligheten eller någonstans i litteraturen? När mina googlingar ledde till sidan här nere, gav jag upp.

  Kanske kan ekorren hittat och gnaga hål på den nöten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s