Jag: en ekorre

Jag är en ekorre. Det har med säkerhet fastställts under en pubrunda med arbetskompisarna. Varje kollega utsågs till ett djur. Alla vara rörande överens. Jag är en ekorre.

Idag insåg jag att det stämmer. Jag samlar nämligen. På fakta. Älskar att göra research. Leta efter information. Sen uppstår problemet. Kraften räcker inte till att sammanställa fakta, skapa syntesen. Kanske för att jag glömt i vilket träd jag gömt den?

Ännu en frustrerande arbetsdag är till ända. Växande pappershögar men inget resultat. Jag behöver en snickers. Den innehåller nötter.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

5 tankar om “Jag: en ekorre

 1. *GARVAR*…underbart! Jag undrar just om det är en röd svensk ekorre eller en såndär grå som finns i Amerika de tänkte på? Jag tror nog att du är en av nordisk art… snabb och rolig (förutom de egenskaper du redan har nämnt)
  En kompis till mig i ateljén är en Mullvad, vilket också är en sanning…*S*
  Undrar vilket djur jag är….hummm… tål att tänkas på. 🙂

 2. Miss T: måste helt klart ha varit svansen. 😉 De nämnde nåt om ett energiskt rännande…

  PaljettenQ: Jag protesterade faktiskt inte alltför högljutt, känner faktiskt igen mig lite smått i den rödbruna korre som hoppar omkring i hasselbuskarna utanför mitt fönster. Värre var det för hon som lika enstämmigt utsågs till tofsvipa…

  *tänker* Jag tror du är en hund, faktiskt… Kanske nån typ av vallhund. Smart och påhittig med stenhård koll på tillvaron. 😛

 3. Ping: Självmordsbenägen furufnatt « blogg@bureborn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s