Gråtfärdig

Saker och ting börjar lysa irriterande rött. Min solvarma näsa och staplarna i träningsdagboken.

 

Men nu är jag på G igen. Kvällens löptur var den första på nästan två veckor. Fötterna jublade och satte iväg alldeles för fort. Jag lät dem hållas, men efter två kilometrar sade hjärtat stopp. Tassarna fick snällt anpassa sig. Tillsammans letade vi – hjärtat, fötterna och jag – efter steget. Och sista kilometern hittade vi det. Så nu är vi alla nöjda. Mycket nöjda.

Tårarna i rubriken? Jag fick en fluga i ögat.

Runda: Tomta
Sträcka: 6,2
Tid: 34
Hastighet: 5:30

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

8 tankar om “Gråtfärdig

  1. Nix: Så sant. Kändes så mysigt hemvant.

    Karin: Har saknat er oxå! Märkligt hur stor del av livet bloggandet kan få. Utan blir det ekande tomt.

    Benet: Jag ångrade allt att jag skippat festen när jag drönade hemma i tv-soffan på lördagskvällen. Men jag kunde inte med gott samvete dra ut på raj-raj när jag arrangerat Gulag på hemmaplan. Halva tjocka släkten på arbetsläger.

    Slimslender: Japp, nu kör vi så det ryker!

    Butlern: Nu blev jag glad!

  2. Nu är värmen här och då är det ju mysigt att springa (om man inte ska springa 42km) så skönt att du kommit igång igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s