En vanlig dag…

… och ett vanligt pass. Inte bu, och bara ett bä.

Fårskallarna fann mitt backpass lika spännande som jag. De låg kvar i gräset och tuggade. Orkade knappt lyfta på sina svarta huvuden. Bara ett lamm signalerade min ankomst. Bräkte försynt. Sen la sig även Lambi ner.

Jag kämpade på i drygt tjugo minuter. Tre extra minuter och en extra uppförsbacke. Som straff för att jag totalt förlorade koncentrationen under iteration fyra. Kom på mig själv med att välja tapeter i skallen.

Runda: Uppvärmning – 20 minuter lång backe (250) – nedvarvning.
Tid: 47

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s