Paranoida promenader

Igår var jag frusterad över att det gick så långsamt. Idag var jag minst lika frustrerad över att det gick så långsamt. Att gå går nämligen långsamt. Och gå är vad jag gör. Springer gör jag inte. *morrar*.

Inte ens två veckor fick jag vara frisk. Efter fem ynka löprundor slog virusen till. Igen. *svär*

Börjar ana onda konspirationer. Paranoian smyger närmare. För inte kan det väl vara en slump att samma dag som jag greppat kalendern och klickat igång excel för att göra ett träningsprogram, då hoppar virusen upp och biter mig i näsan så snoret forsar?

För att inte förlora mönstret i livet promenerar jag. Spankulerar och fyller fickorna med begagnade näsdukar.

……………………………………………………………………………………………………………………………………….

13 tankar om “Paranoida promenader

 1. Jag sympatiserar med dig! Det är fördjävligt att inte ”få” träna som man vill:(
  Blir du liten smula glad om jag säger att det står en present här till dig… utifall vi hinns ses nått innan jag far iväg? 🙂

 2. Men attans, vilken osis du har! Skickar över en massa krya-på-dig-tankar och hoppas att det skrämmer virusarna. Åtminstone såpass mycket att du kan börja löpträna igen.

 3. Två fina bloggar parar sig och blir till ett, vad månde bliva?
  Jag känner också ett oroväckande pirr bakom näsan, det är nog sommaren som kom av sig. Kan vi inte utföra något slags omvänd regndans för att besvärja molnen lite.

 4. Tack Karin! Jag behöver sannerligen all hjälp jag kan få för att skrämma virusen på flykten. Vårens två penicillinkurer har fått mitt immunförsvar att haverera totalt. Det räcker med att ett virus får syn på mig på en kilometers håll så börjar jag snora. 😦

  Johan: Försökte mig på ett par piruetter framför skrivbordet. Nu öser regnet ner utanför. Uppenbarligen behöver jag danslektioner… 😀

 5. Här hade jag ställt in mig på lite uppmuntrande läsning om sköna rundor, natur och kultur, men så icke. Alla har vi vår nemesis i alla fall du och jag…. Krya på dig och låt inte några virala busar slå ner dig i skoskaften (löparskor har väl inte skaft, vilka skor har skaft, stövlar ???)

 6. Sorry! Här jämras det mest…´Men jag ska bättra mig. Lovar. 🙂
  Ska ta och räkna på skonötandet, misstänker att jag nyttjat gummistövlarna mer än löparskorna på sista tiden. Och då passar ju talesättet utmärkt!

 7. Jag kom på att det är väl inte jag som har smittat dig? *hostar torrt*
  Jag far den 26e till metropolen. Så jag ska nog kunna klämma in en lunch eller fika veckan innan;) Jag har resignerat en smula under stressen, det går om det går och om det inte fixar sig med visum så får jag två veckor i stugan istället…*S*
  Kram

 8. Kanske är du syndabocken, eller lilla Skelleftebruden som sniffade näsdroppar hela helgen? 😉

  Äsch, klart du får visum. De bara trilskas lite, ska visa vem som bestämmer. Vi kan orera lite om administrativa idioter på den där lunchen! 🙂

 9. Jag kan ta några väl inövda danssteg för vädret… men ditt immunförsvar verkar ha fått sig en törn. Aptrist.

  Doktor Mia föreslår: Broccoli, vitlök, paprika (fast jag vägrar äta det själv…), ingefära, morötter, spenat, apelsiner, äpplen och hemmagjorda smoothie med hallon, blåbär eller jordgubbar. Och ett hekto taggtråd.

  Tokmycket krya på dig!

 10. Mia: Vitlök, ingefära och apelsiner har jag betat av. Resten står på shoppinglistan. Utom taggtråden, den tror jag att jag kan hitta i ett förråd på jobbet. Här ska det minsann kryas på!!

 11. Hoppas verkligen du blir fri från sommarförkylningen. Proppa i dig från Doktor Mias lista, vila, njut av ljuset så är du snart frisk som en nötkärna och tillbaka i spåren med dina Kayanos på fötterna.

 12. Tack Benet!
  Jag har ckockbehandlat kroppen med en kraftig överdosering c-vitamin och nåt extrakt av röd solhatt. Ohc prickat av borccolin och äpplena på ”doktorns” lista. Börjar känna en lättnad i nosen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s