Ordning på torpet

Tapetsering har sin tid. Löpning har sin. Bloggning har det inte. Därav den relativa tystnaden.

Tapetsering kräver sina redskap: borste och rakblad. De förenklar hantverket. Löpning kräver sina: skor. Och numer även en GPS, uppenbarligen. Den senare förenklar sannerligen inte fotarbetet. Men kul är det!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen dålig födelsedagspresent, eller hur? 

Under två rundor har den prytt min arm. Nummer ett  – lördag – en 6 K:s lugn distans som plötsligt förvandlades till tempolöpning. Blev stressad av Gamins uppfinning den virituella löparkompisen, som klådde mig med två minuter. Trots att den var inställd på 5:45 tempo och jag höll 5:22. ???

Nummer två – söndag – ett planerat 20 K:s pass som inte blev längre än 16. Snorvarmt och slitigt. Ett skitpass. Min nya leksak avslöjade att min runda längs Upplandsleden är kortare än jag trodde. Sånt är ju alltid kul… Under löpning påstod den också att jag höll promenadtempo största delen av tiden 8-10 min/km. Hemma snackar den med min dator och levererar ett medeltempo på 6:35. ???

Kontenta. Vi har en del frågetecken att räta ut, jag och min Garmin.  Men kul är den!

Runda 1: Tomta
Sträcka: 6,3
Tid: 34
Tempo: 5:22

Runda 2: Upplandsleden Lillkyrka – Hällsta – Säby – Veckholm
Sträcka: 16,5
Tid: 108
Tempo: 6:35

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

8 tankar om “Ordning på torpet

  1. Reagerade faktiskt över det där med bristen på mac-anpassning. När jag gick in på nätet för att ladda ner de program som krävdes dök det upp små varningstexter av typen: ”fungerar inte med mac”. Men det fick man alltså reda på först så, hur kul är det för en mac-ägare som inte är lika noggrann med researchen som du? 😦

  2. Hm, verkar ju onekligen lite förvirrande när haren springer ifrån dig trots att du är snabbare… Ser fram emot fortsatta recentioner så jag vet om jag ska köpa en 405:a eller inte!
    Blev tapetseringen bra förresten? Vill minnas att du under en löprunda tapetserat i sinnet, men att det blev fel tapeter när du införskaffat dom… 😉

  3. Karin: De felaktiga tapeterna visade sig bli helt rätt på väggen! Man är så klok när man springer. 😛
    Återkommer med ytterligare garminutlåtanden. Den har sin sidor…

    Mia: Tack! Garminland känns som en smärre kontinent att upptäcka. Hoppas jag stöter på Livingstone…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s