Mordiskt värre

Alltid samma skåp på Friskis&svettis. Alltid. Nummer 37. Men idag valde jag plötsligt nummer 53. Motsatta väggen. Känner mig busig och fri!

Och sugen på mord. Italienska och engelska. Sicilianska och midsomerska. På sommaren ska man titta på tv. För då finns där trevliga, små mord. Och mysiga gåtlösare som Montalbano och Barnaby.

Appropå mord. Dagens gympapass var mördande tråkigt. Pissig musik och oinspirerande sprattel-ledare. Men vad spelar det för roll när man vågar busa till livet?

Editerat: Gårdagskvällens italienska mord var inte särskilt trivsamma. Fick sitta med huvudet under filten. Men ikväll är det dags för den brittiska, lantliga varianten. Där dör folk som flugor på ett mycket gemytligt sätt.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

6 tankar om “Mordiskt värre

  1. Berglund: Man kan aldrig får för många mysiga mord. 🙂
    Med betoning på mysiga! Gårdagskvällen mord i Midsomer var också för ingående skildrade för min smak. Jag tycker det räcker med ett stön och en duns. Sen kan de sympatiska detektiverna börja nysta.

    Dunceor: Välkommen tillbaka till ”verkligheten”! Tio? Är de utvalda efter vissa kriterier? Jämna, ojämna? Måste sluta på3?

  2. Om inte Berglund är snäll, säger jag åt Tildo!

    När det gäller de senaste midsommarmorden, är jag glad att för en gångs skull ha förstått hela intrigen utan hjälp. Annars brukar jag behöva fråga någon av de mer kvicktänkta i hushållet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s