Norrländskt träningsläger

Är på semester på Höga kusten. Det är rätt vackert här (grov underdrift). Och alldeles lagom varmt. Och synnerligen backigt. Perfekt för träningsläger. Inte blir det mindre perfekt av att löpningen skapar andrum när man håller på att kräkas på grund av en överdos social samvaro.

På tre dagar har jag hittills smitit ut på fyra pass. Långpasset i föregående inlägg, gårdagens lugna morgonjogg följt av ett kvällspass i medeltempo och så dagens relativt lugna milrunda längs lotsstigen, som kryssar fram mellan vindpinade tallar och havsutblickar. Hade tänkt springa ikväll också, men knäna signalerade att de ville stå över. Så det blev ost och kex istället. Och en snabb titt på bloggen. Men fort måste det gå. Att sitta vid datorn är inte godkänt som alibi för att smita från umgänge.

Men i morgon lär det bli två pass igen. Morgontur och så ett backpass framåt kvällskvisten. Har hittat en rent jävulusisk backe. Som självklart måste besegras!

Woops! Den sociala plikten kallar….

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

6 tankar om “Norrländskt träningsläger

  1. Haha. Roligt inlägg. Kör hårt och ta vara på alla sköna löppass du kan klämma in mellan de sociala måste-evenemangen… Glad att du lyckades få lite tid vid datorn också 🙂

  2. Benet: Mycket tid framför datorn blir det inte. Men det är rätt trevligt med social tillvaro irl oxå. I lagoma doser… 😉

    Johan: Du har ju faktiskt rätt. Har inte tänkt på det förut: löpning kan ju vara socialt faktiskt. Fast mitt norrländska sällskap anser att det är en syssla för kufar… 🙂 (Tar jag som en komplimang)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s