Mollande allena

Idag sprang jag snabbt. Som attan. Gömde mig bakom en husknut.

Umgänge. Det är trevligt. Undgänge däremot, är det inte. (Undgänge; Personkrets som man söker slippa ifrån. Ur Uarda-Akademiens ordbok. Köp den! För var annars hittar man briljanta ord som Apokalypso; glad musik på den yttersta dagen. Typ.)

Så det blev nytt PB på 200 meter. Det gick undan. Och jag undvek, undgick och undkom.

………………………………………………………………………………………………………………………………………

7 tankar om “Mollande allena

  1. Jag undrar om det är av finkänslighet, som ingen av denna bloggs läsare har ställt någon av de många frågor, som dyker upp i en enkel butlerhjärna. Trevar avvaktande med en försiktig gul gubbe: 🙂

  2. I ärlighetens namn är det nya personbästa synnerligen odokumenterat. Men med tanke på andfåddheten efter den korta rusningen hoppas jag att jag satte PB. Om inte är jag inte i så bra form som jag tror… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s