Hoppeli-lopp

Rubriken ljuger. Här hoppas det inte ett dugg idag. Den som läst föregående inlägg förstår varför.

Däremot ”loppas” det. 92298 – mitt startnummer i Lidingöloppet. Så nu är det för sent att ångra sig. Försökte anmäla mig till SM 2009 oxå. Men då strejkade kortläsaren. Ska jag tolka det som ett tecken från ovan?

Men halvmaran nästa helg ”loppar” jag inte. Måste hoppa. Över den alltså. Orsaken stavas barnkalas, med stort B. Pumlan fyller fyra. Sånt får inte ens löpsjuka morsor skippa.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

15 tankar om “Hoppeli-lopp

 1. Vissa hade uppenbarligen bättre koll på loppkalendern innan barnalstringen tog fart. 😉

  Faktum är att Pumlan fyller år den 1/9, men någon IDIOT till mamma (vem? jag?) bokade in kalaset den 6:e. Tänkte uppenbarligen med tårna. Numer har jag fattat att jag blott och enbart ska nyttja dem till löpning.

 2. Samma tösabit. Hon går under båda namnen samtidigt – upplagt för förvirring.
  Eftersom hon är ensamt barn på täppan i det här huset är hon dock själv inte alls förvirrad. Så fort hon hör ett mer eller mindre märkligt tillmäle förutsätter hon att det är ämnat för henne.

 3. Mina tösers födelsedagar försökte jag lägga så nära varandra som möjligt runt ett datum som förhoppningsvis inte skulle störa andra aktiviteter (typ golfweekends/löptävlingar/etc) alltför mycket. Och jag känner mig rätt nöjd. 16 och 17/6.

  Gratulera Pumlan från den långa farbrorn med den svullna foten.

  Är träningsvärken av den sköna sorten förresten, eller är det mest ren pina?

 4. Butlern: Å andra sidan kan vardagen möjligen ta mer oväntade vändingar när man inte säkert vet men man ska träffa på i köket.

  Benet: Skickligt tajmat! 😉
  Pumlan kommer att bli superglad för gratulationerna. Fast inte särskilt överraskad. Som snart-fyaråringar är det för henne självklart att allt och alla cirkulerar kring henne. De är så underbart egocentriska de små liven!
  Träningsvärken tillhör just denna morogn den mer otrevliga typen. Fick ta tag i biltaket för att kunna kravla mig ur bilen och vaggar som en anka i korridorerna. Det känns bra!

  Dunceor: Lyckoost! Men trots det står du över LL. Vad skyller du det på?

 5. Du får gratulera Pumlan från mig med. Fyller man fyra ska det såklart firas rejält! 🙂
  Vad kul med LL, jag kommer att befinna mig i ett annat litet land för ett annat litet lopp då men finns givetvis med dig i tanken. Och håller tummen stenhårt för dig!

 6. Karin: Pumlan planerar ett sjudundrande kalas och köper (= förmår mamma att köpa) rosa partyhattar, rosa partytutor, och svarta partytutor ”för pojkar tycker inte om rosa”, ballonger, serpentiner, fiskservetter, glittrande inbjudningskort….
  Jag misstänker att det här kalaset blir mer krävande än en j
  halvmara… 🙂

  ”Ett annat litet land och ett annat litet lopp”. Ja det kan man ju också påstå… 😉 Jag håller såklart tummarna för dig när du skuttar fram på Berlins gator!

 7. Bureborn: Jag har ingen direkt ursäkt för inte köra LL, min plan var först att göra det nästa år vilket det även blir om de flyttar Berlin Marathon som de påstår de ska göra. Jag har hela tiden haft siktet inställt på en höstmara och det var nog grundorsaken till att jag valde bort LL.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s