650 THz. Typ.

Kom på mig själv med att längta efter vintern idag. För då syns den blå timmen bäst.  Jag anar den visserligen när kvällskylan smyger in över stubbklippta vetefält, men den är mer dunkel än blå. Bara snö kan göra den rättvisa.

Känner mig blå idag. Som blues. Blues gillar jag. Och det är ju tur för det lär innebära att jag är till freds med mig själv. Det är ju för väl att jag inte är någon indie-poppare; de har låg självkänsla. Egoistiska är de också. Numer vetenskapligt bevisat enligt Independent.

………………………………………………………………………………………………………………..

4 tankar om “650 THz. Typ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s