Revansch med guldkant

Äntligen!

Blev det dags för den där höstrundan jag drömt om. Solens strålar förvandlar träden till gyllene fyrbåkar, en matta av tassmjuka löv att springa på.  Och ibland går de i uppfyllelse – drömmarna.

Sprang ut strax efter förmiddagsfikat. Fulltankad med kanelbullar. Lagom varma. Gled iväg mot Upplandsleden och ut på den. Kände mig lycklig. Solvärmt ansikte. Inget motstånd i kroppen. Vi bara njöt av att känna oss fria och starka, kroppen och jag.

Hade kunnat fortsätta mot evigheten. Men ville behålla flow i minnet. Rundade av vid 12 K och ägnade eftermiddagen åt att kratta guld i högar. Sen hoppade vi i dem. Pumlan och jag.

………………………………………………………………………………………….

9 tankar om “Revansch med guldkant

 1. Vilken magiskt härlig superhöstsöndag!

  Själv har jag stått i kolbrikettsrök över ett par delade oljefat och grillat korv utanför en stormarknad hela eftermiddagen… Stod och drömde om att få springa på (och kanske hoppa i) gyllengula löv då jag stod och vände på de gyllenbruna korvarna. Jaja, vad gör man inte för dotterns fotbollslag 🙂

 2. Hm. Jag börjar bli lite skeptisk till min tråkiga idé häromdan om att vänta och summera och ta medelvärde mellan bra och dåliga träningar. Sådana här euforiska löprundor ska helt enkelt få stå oemotsagda. Grattis!

 3. Helena: Det var nästan lite surrealistiskt. Kände mig som om jag befann mig i en barnbok, typ Måns och Mari om hösten.

  Benet: Duktig pappa! Jag fasar för när Pumlans fritid kräver mer än bara ett hoprafsande av löv. Fotboll verkar arbetssamt, schack kanske?

  Karin: En fantastisk dags om avlutades med stekta äppen. Mums! Jag fick nästan nypa mig i armen.

  Jumper: Tack! Medelvärdet ska självklart bara användas vid svackor. I högkonjunktur är vi alla övertygade om att den ska vara för evigt.

 4. Klart jag vill nyttja en BF-dag!!!
  Vad sägs om spinnpass OCH promenad med lövprassel till närmsta place med riktigt goda köttiga hammisar? 😉

  Vet du jag har allvarligt funderat på att ta ett dubbelpass denna eller nästa vecka…

 5. Mia: Jag har lyckats! 🙂

  Paljetten: Dubbelpass?! Vad betyder det?
  Spinning och kött låter som en superkombo. Spinpulspasset på Ultuna ligger lite sent kanske (19.00), men medelspin klockan 18?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s