Blodtörst och kadaver

Det är mysigt med kakelugnar. Knaster bakom luckorna. Glödande sken som dansar över trägolvet. Värma handflatorna mot kaklet.

En tunn slinga rök som smiter ut i rummet när spjället stängs för snabbt. Det borde lukta svagt av rök. Istället luktar det lik.

Omvänd giljotin är bättre än kakelugn. För bakom kakelugnen fastnar saker. Som luktar. Kadaver. Nu pågår ett massmord på landet.

……………………………………………………………………………..

5 tankar om “Blodtörst och kadaver

  1. Jumper skrev en kort snusförnuftig kommentar till inlägget ”Skumögd självbild”, men inlägget visade sig stängt för kommentarer. Varför?

    På tal om innehållet i detta blodtörstiga, illaluktande inlägg erinrar jag mig att jag först tänkt kalla snitsarens senaste inlägg ”Hurjanlainen” för ”Stympad mus” eller rent av ”Stympad och tillplattad mus”. Den som gissar varför får en butlerpoäng.

  2. Jumper och Butlern: Det där inlägget visade sig vara skumt på många sätt. För sedan det lagts in började ”kategorimolnet” i min högerspalt att trilskas och förvandlade spalten till misch-masch. Nu har jag plockat bort molnet, och nu kan jag lägga till kommentarer både som inloggad och utloggad…

    Butlerpoängen undflyr mig… Tungfotade ultralöpare som mördade ett oskyldigt djur? Första klippte svansen, nästa höger framfot osv… Säger hon som har massmord på schemat…

    Fredrika: Jag skrämmer mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s