Kaffe rakt i hjärtat

Håll i nåt varmt. Bli snäll. Vetenskapligt bevisat. Science gubevars. Sammanfattat av DN.

Omvärlden blir också vänligare om du greppar en kopp varmt kaffe. I alla fall tolkar du den så.

Jag är galen i muggar. Gärna med varmt innehåll. Kanske är det därför jag är så naiv. Världen är god tills den bevisat motsatsen.

…………………………………………………………………………………..

11 tankar om “Kaffe rakt i hjärtat

 1. Fredrika: 🙂
  Det finns de som tycker jag borde gå över till kalla drycker och sluta leva i det blå. Realister kallar de sig. Jag funderar ofta över hur de orkar att ständigt möta världen med misstänksamhet.

  Butlern: Vem?
  Tildo skulle säkert må bra av ett varmt bad.

 2. Beteendet gäller de kvinnliga medlemmarna i hushållet, utom Tildo som varken dricker kaffe eller te utan levar på flugsvamp. Hon skulle inte bara ”må bra av ett varmt bad” utan skulle behöva tvätta sig över huvud taget, något som vi nog aldrig får uppleva. Snitsaren, jumper och en enkel butler håller alla varma koppar i örat när sådant finns. Ändå envisas vi med att tro omgivningen om gott.

 3. Fina koppar du har!
  Jag läste om en karl (en kändis, men minns inte vem) som hade ett stort skåp full av olika koppar så när gästen skulle bjudas på kaffe så fick denne välja en ur skåpet. Lite efter dagsform och humör… Själv föredrar jag dem med tunn kant 🙂
  *kram*

 4. Butlern: Med tanke på forskningsresultaten borde vi kanske förbjuda öron på koppar? För det finns ju vissa (utanför det snitsiga hushållet) som skulle må bra av en mer positivt inställning till omgivningen.
  Hur säkerställer Tildo svamptillgången under icke svampsäsong. Torkad?

  Paljetten: Tack! Nya favoriten är den stora längst fram. Men texten ”kom ta min hand”. Alltså inte ”ta mig i örat”….
  Jag har också läst om den där kändisen, men vem i hela friden var det?
  *kramar tillbaka*

 5. Min favvo föresten var den där blå koppen med guldkant man kan skymta… men min gick sönder i disken 😦 Men nu har jag ju den du gav mig, en vit med en Pinuppa som konstnär 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s