Tankesmedja

Min vän PaljettenQ lät oss tjuvtitta i hennes skissbok och funderade över var vi tänkte bäst. Och då började göra just det – tänka alltså. För det är så mina nya tankar och idéer oftast föds. När någon annan sparkar igång dem. Katalysatoreffekt.

Så här tänker jag:

noteringar

skissarkiv

post-it

Och självklart har detta inlägg även med löpning att göra. För ska jag tänka ordentligt gör jag det bäst när jag springer. I lagomtempo. Tankefart. Vilken – lämpligt nog när det gäller distansträning – är densamma som pratfart.

…………………………………………………………………………………

4 tankar om “Tankesmedja

  1. Men vilken spännande låda du har! Den skulle jag vilja stoppa ner mina nyfikna fingrar i… *girig*
    Jag känner minsann också igen ditt sätt att kreativt samla dina tankar. Tänk vad länge sedan det var vi gick i skolan ihop! *svimmar lite* 🙂

  2. Ah, jag förstår. Och alla som har wordpressblogg hamnar då i sin bakficka. Undrar var resten tog vägen? Till wordpress inloggningssida kanske? Där hamnade jag när jag var utloggad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s