*svär*

En satans skitdag. Helt enkelt. Rumstrerat i min kevlarbubbla av ilska. (Uttryck stulet från Annika Lantz.) Inte ens den sinnesjukrosa kvällshimlen á la Munch fick bubblan att brista.

Men jag skulle få springa bort frustrationen. Trodde jag. Då vägrar Pumlan gå på gympa. Bara att sparka av sig skorna igen (gräsänka). Det lossnade lite färg från väggen för buggar är rätt hårda.

Jag tror den var gul, färgen. Koleriskt gul galla. Nu försöker jag neutralisera den med chokladbollar. Allt för att göra livet – och den här bloggen – till en sötare plats.

………………………………………………………………….

5 tankar om “*svär*

 1. Men….? Har du abstinens? 🙂
  Själv har jag kommit i en formsvacka.. har svårt att masa mig iväg på träningen. Kan inte måla upp det där glada leende på mina läppar innan jag är där, men idag var det faktiskt roligt på Skiv-spin *tjohoo* (bara för att gnugga in det mer att du inte fick din dos idag)
  Kan inte en fika pigga upp dig, jag tar gärna en chokladboll med pärlsocker på med dig:)
  *kram*

 2. Först tänker en käsnslig butler: Oj, hoppas inte Pumlan tror att allt elände är hennes fel.

  Sen tänker en förstående butler: Nej då, hon har en så klok mamma.

  Sen tänker en fantasifull butler: Dom sparkade och svor bägge två en stund i tamburen. Sen började de skratta och gick in och gjorde varsin kopp varm choklad och läste en saga tillsammans.

  Visst?

 3. Paljetten: Gullevän! En fika skulle definitivt lysa upp i tillvaron. Fast just den här veckan – när jag behöver det bäst – räcker inte tiden till för såna trevligheter. M är borta hela veckan… Och jobbet är en pissig, stressig plats att vara på…
  Finns få saker som kan pigga upp en människa som en rejäl omgång skiv/spin!

  Butlern: Den fantasifulla Butlern har mest rätt. Pumlan (som betyder julgranskula på norrländska) har inte fallit långt från granen. Lika koleriska båda två. Inte så klok mamma kanske. Men sen åt vi chokladbollar och tittade på Nasse uppkrupna under en filt. Bästa vänner igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s