6 tankar om “Årets första långpass

  1. Härligt! Både passet och beskrivningen av det. Långpass – detta för oss löpare så ljuvliga, för andra så fruktade, av familjen så illa passande. Kärlek och drog.

  2. Jumper: Hur tidigt får man gå in förtidspension? Eller snarare, hur tidigt kan man gå och ändå ha råd att köpa nya skor?
    Man kan också sätta sitt hopp till fru Fortuna och hoppas på en vist i drömchansen. Men 100 miljoner på banken skulle jag hoppa av jobbet direkt.

  3. Den arbetsskygge jumper får pension om två år. Då ska han köpa nya skor. Tills dess får han leva på sina krympande besparingar och sin påhejerska. Annars har han under helgen med tillhörande sociala plikter fått känna på de hårda löparvillkor, som är vardag för er yngre. Att inte kunna låta väder och lust styra träningstiderna tycks han inte vara van vid. Idag satte dessutom kung Bore stopp för längre löpning och det blev bara fem kilometer i den minus trettongradiga luften. En plikttrogen butler jobbar som vanligt i hushållet. I helg och söcken fram till döddagar.

  4. Butlern: Sociala åtaganden är en gissel… 😉
    Jag är tacksam över att jag vågade mig på att låta lusten och vädret styra och sprang mitt långpass i torsdags. Idag böev det för mig – loiksom jumper – bara en kortare runda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s