#&!¤!

Ok. Jag vet. Att jag påstod att jag resignerat och inte ens orkade tycka synd om mig själv längre. Jag ljög.

Jag är fortfarande inte frisk och det gör mig vansinnig!

Googlar man på #&!¤! kommer man inte till den här ilska sidan. Det borde man göra för den är kul. Även ilskna och frustrerade sofior kan skratta.

…………………………………………………………

10 tankar om “#&!¤!

 1. Alla i snitsarbo tycker genuint illa om din förkylning!! (Och synd om dig)

  En lättlurad butler kunde inte motstå frestelsen att klicka på den ”ilskna sidan”, trots addiktionsrisken och den sena timmen. Ska han då inte få sova i natt heller?

 2. Håll ut! Det vänder!

  När det blir riktig kris brukar jag rådfråga bondepraktikan. Tyvärr handlar de flesta råden där om åderlåtning. Men låta sig ska man helst göra på hösten eller på våren och inte ”i tid med mycken köld”.

  Ett annat sätt kan vara att googla på ”huskurer”. Vad sägs om: ”Ett utomordentligt godt skyddsmedel mot förkylningar och den stora mängden däraf härflytande åkommor och opassligheter är att man i tid börjar och oaflåtligt fortsätter med att härda huden genom bad och kalla afrifningar…”

  Fast det här rådet var ju mest förebyggande. För den redan drabbade är nog brännvin och vitlök det säkraste kortet. Eller, om man inte tål brännvin: Ett rykande hett uppkok på hackad lök och mjölk. Båda kurerna är verksamma om än inte lika roliga.

 3. Butlern: Tack för medömkan! Hoppas du fick ett par blundar (blunders? finns det överhuvudtaget en pluralform?) i ögonen.

  Oliver: Jag känner mig faktiskt lite piggare i dag (peppar, peppar) och överväger en promenad i vintersolen. Kanske blev förkylningen skräckslagen av förslaget med mjölk och lök (urk!) och sprang till skogs. Stort tack för de goda råden, mycket roande!

 4. Snitsaren slår mig på fingrarna:

  ”Blundrar” är pluralformen av ”blunder” inte av ”blund”, som eftersöktes. I övrigt har han inga anmaärkningar på min kommentar.

 5. Jag vill bara komma med lite uppmuntrande tillrop och tillönskan om snar förbättring. Det var fler i klubben som missade lägret pga sjukdom men jag kan nog inte enbart tycka synd om dem. Mina ben värker efter helgens arbetsläger, trots att jag avstod cirkelpasset och pizzaätandet. Tre hårda pass på lika många dar är lite för mycket för mig.

 6. Jamen, din stackare. Hur länge får ett virus bete sig ovettigt egentligen? Skäms på sig. Schas!

  Jag hoppas verkligen du kom ut på din promenad i solen idag. Och att du kurerar dig inom det snaraste.

 7. Butlern: med tanke på akademiens inställning till s som pluraländelse kan vi utesluta blunders. Blunder – bludrar. Blund -blundar. Kanske.

  X: Tack för omtanken! Har läst S utläggningar om lägret på ULK:s webbplats. Det verkar som ni hade kul! Men du smet undan fotograferingen…

  Benet: Tack! Det bidde en långsam tripp i skogen. Underbart!

  Paljetten: Bästa vännen! Jag tror jag bättrar mig.

  Karin: Supergulligt av dig! Man jag har faktiskt tuggummin kvar. Synnerligen oplanerat, PUmlan hade gömt ett paket i en av sina pyssellådor. ”De är för starka för att äta mamma!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s