Två sidor av slasken

snoslaskLängre än så här kom jag inte idag.

Men när regnet dryper och snön är blötare än nytvättade, ocentrifugerade kläder känns det rätt ok. Nu ska jag bara knäcka koden till tvättmaskinen. Vrida ur dyngsura jeans för hand gör mig på dåligt humör.

Jag stannade visserligen på bron, men jag utmanar ödet och proklamerar: jag mår faktiskt mycket bättre idag. Peppar, peppar. Kanske var gårdagens febertopp immunförsvarets sista  attack mot de illbattingar som härjat i min hals?

………………………………………………………………..

7 tankar om “Två sidor av slasken

 1. Jag tror att det var flunsans sista försök att skada dig, men tji fick den! Ditt immunförsvar gjorde en tjurrusning och gav dig förvisso feber, men ur denna match går du segrande! 🙂
  Hoppas du snart är tillbaka på banan. Många fortsätt-krya-på-dig-kramar till dig från mig!

 2. Jag var inne i Stockholm på eftermiddagen och upptäckte att där inte fanns någon snö och gatorna var torra. I V-tuna har det sett mera ut som på bilden (vilket dock inte hindrat löpning). Nu har det frusit till i månskenet, så halka inte på trappan i morgon bitti (eller när du börjar jogga i veckan).

  (Snygg gärsgård ni har!!)

 3. Tack Karin! Jag håller tummarna för att virusen är förgjorda.

  Oliver: Tyvärr tillhör spåren inte mig. Sambo med Pumla har däremot varit ute och plaskat i snomodden. Ska man vaara sjuk bör man såklart passa på när väglaget är löpovänligt.

  Mia: När jag hittat friskhetskoden lovar jag att dela med mig!

  Jogga: Balsaträ kanske? Lätt och mjukt.

  Nix: Jag vågar inte riktigt ropa hej ännu. Det matchar inte med min fatalistiska livssyn.

  Jumper: Klarde mig från benbrott i morse – men det var lite knaggligt att ta sig fram längs landsvägen.
  Gärdsgården är ett pittoreskt inslag. På nära håll är den väldigt, väldigt pittoresk = mycket, mycket rutten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s