Pice of cake

Jag har övergivit Piggelino. En träningsdagbok som gjordes om – blev hot och het – och påminde allt för mycket om en dejtingsajt.

Velade. Jogg eller Funbeat? Jogg eller Funbeat? Det blev Funbeat. De bakar så snygga tårtor  av min alternativträning. Och så kunde de importera all gammal träning. Man vill ju inte bli historielös.

tartdiagram

12 tankar om “Pice of cake

 1. Se där. Ja, när man får så fin tårta, förstår jag ditt val. Jumper T har en betydligt torftigare kaka. Han använder sig av båda konditorierna. Skriver in på jogg och kopierar över till FB på ett kick. Hur bar du dig åt för att föra över hela din löparhistoria? Att göra det dag för dag tar ju sin tid.

 2. Vad kul!! Du hittar mig där som Fredrika G. Jumper, kolla under ”importera träning” så finns instruktionerna där. Man gör det via en excelfil, som ska ha vissa kolumner på rätt ställe. Klarar man det inte själv fixar Olle det.

  Det var faktiskt den avgörande faktorn för mig när jag gick över från puls till funbeat, det var ju bara att tanka över hela träningsdagboken med en knapptryckning.

  Gick dock ganska snabbt ur allmänna grupper som ”Prat”, det blev för mycket helt enkelt. ”Löpning” är ett måste dock.

  CU there!

 3. ”Hä´bar´å´åk´”, sa n´Ingemar på sin tid. Men att döma av din tjusiga tårta så är hä´int´bar´å´spring´. För egen del håller jag i bästa fall reda på kilometrarna. Inser att det finns utvecklingsmöjligheter.

 4. Jag är så efter… Loggar inte min träning. Jag gjorde ett försökt på jogg.se men det känns så tidskrävande. Jag kanske skulle poppa till mig och joina Funbeat? Då skulle jag ju redan ha en polare där;)

 5. Oliver: Visst der det avancerat ut?! För egentligen är det mest spring trots allt…

  Lena: Klart du ska joina funbeat! 🙂
  Jag började föra tränignsdagbok i nån förhoppning att jag skulle kunna analysera resultaten i efterhand. Det ids jag aldrig. Men det har liksom blivit en ritual att plita ner lite siffror efter passen.

 6. Även jag finns på Funbeat och har kört det i typ 1½ år.
  Lägg till mig som Karl Sjödahl där. Kanon att man får koll på din träning! =)

 7. Jag tror vi måste bryta denna sjuka trend med att äta en bit riktig tårta! 😀 Jag ska också lägga upp en stategi att komma upp i träningstakt igen efter min förkylning… och valpen och lättjan och jobbet och det där gigantiska berget av dåliga ursäkter *S*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s