Vårvindar friska

Snart, snart…

handskar

I väntan på våren i Trögd, packar jag väskorna. Eller nja, borde snart börja packa väskorna inför söndagens resa. Algarve och träningsläger nästa!

Har åtminstone letat fram de korta tajtsen i garderoben. Försöker minnas vad i hela friden man springer i när termometern visar sisådär 16-18 grader. Mameluckerna borde få stanna hemma. Yeeez, va´ detta ska bli härligt!

Testat nya skorna oxå. Asics DS Trainer. Kände mig som Hermes. Man kan köpa vingar för pengar. Inte för att jag skulle köpa några skor, det var sambon som behövde uppgradera inför Portugal. Varför han tog risken att släppa mig lös på Löplabbet begriper jag inte. Men nöjd är jag.

…………………………………………………………………………

11 tankar om “Vårvindar friska

 1. Nya skor och till råga på allt Algarve! Vilken ofattbar lycka! Ha ett trevligt träningsläger och ta med värmen på hemresan!

  Vi som slinter mellan snöhögarna i norr känner oss inte ett dugg bittra…Det finns ju raggsockor och yllevantar!

 2. Min rollkaraktär i bloggosfären påbjuder att jag här ska variera min klassiska devis och skriva något i stil med ”Varför kräkas i Algarve, när man har en snödriva hemma”. Men när jag tittar på en del bilder från portugal, fastnar de uttjatade orden i halsen. Att springa i kortbyxor med fast mark under fötterna har onekligen sin tjusning. Njut så mycket du kan!

 3. Oliver: Jag lovar att ta med mig solsken och värme hem. Lämnar lite extra utrymme i resväskan på vägen ner…
  Jag lovar också att sände en eller annan tanke (ej skadeglad sådan) till dig och dina snödrivor när jag springer under de blommande mendelträden.

  Jumper: Men? Va? jag som hade väntat mig just en sådan kommentar. Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Men jag lovar att ta dig på orden och löpa njutningsfullt.

 4. Jag shoppade ju de nya DS Trainer i USA också och var inte så nöjd men börjar faktiskt bli mer nöjd med dem. Kört dem ett par ggr på gymmet nu och de funkar faktiskt rätt bra ändå =) Speciellt nu när jag har lite ont i benet.

 5. Dunceor: Skillanden mellan mina trotjänare Kayanos och Trainer är rätt stor, det är nog därför jag tycker mig flyga fram. Och ändå påminner de mycket om varandra, så det känns samtidigt som att komma hem.
  Till skilland från vissa andra 😉 har jag liten erfarenhet av olika skomodeller…

 6. ååååh! Mina DS Trainer är avdammade och står och väntar på att få hoppa ner i resväskan! Vaselin, vätskebälte, powerbars, rehabträningsgummiband… ja allt sånt man INTE hade med sig i resväskan för 15-20 år sen.

  Jag är lycklig.

  Och jag längtar.

  Bara timmar kvar nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s