Varde ljus

I morgon bitti åker vi! Och då menar jag bittida. Vid halvfyra ljuder klockradion. Måste nog byta kanal – för sänder P2 verkligen den tiden på dygnet? Annars vaknar jag alltid till P2, som vänligt nog brukar hålla sig till stämningsfulla pianokonserter på morgonkvisten.

Nästa löppass slirar mina steg på sand sammanpackad av Atlantens vågor. Bara för att ha något aktuellt att jämföra med slirade jag omkring på isen hemmavid denna afton. Hade egentligen tänkt mig ett litet långpass på eftermiddagen, men det fick ersättas av en akututryckning till apoteket. Utan åksjuketabletter vill man inte sitta i ett plan med en viss fyraåring.

Till alla er som stannar på nordligare breddgrader lämnar jag ett groende löfte om vår. Mina vitlökar vädrar alltid morgonluft när ljuset återvänder.

vitlok

Jag lovar också.  Att försöka sno ihop ett eller annat blogginlägg från Monte Gordo.

………………………………………………………………………..

4 tankar om “Varde ljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s