Kuddkrig

Snart ska jag gå och lägga mig. Trängas i sängen. Med mina tre kuddar. För bara ett par månader sedan delade jag sänghalva med två kuddar, nu är de tre. Huvudet vilar på nedre hörnet av den ena. Ett rejält tillplattat hörn. De andra två bildar en krambar barriär runt omkring.

Oftast är det mysigt. Men ibland bråkar kuddarna. Jag boxas med dem. Trycker upp dem mot sänggaveln. Förpassar en eller annan till golvet. Igår natt hamnade två av tre där. Och det är löpningens fel.

Kvalitetspass gör min kropp rastlös. Det kliar i den i timmar efteråt. Den snurrar i sängen. Känner knölar i madrassen som inte finns där andra kvällar. Och de förbaskade kuddarna, de går plötsligt till attack.

Men idag har jag inte sprungit. Om jag inkräktar lite, bara lite, på sambons sänghalva kanske jag får plats för en kudde till?

…………………………………………………………………

6 tankar om “Kuddkrig

  1. jobbigt, riktigt jobbigt med kuddar som trängs. Efter de senaste dagarnas relativt intensiva tränande känner jag igen mig. Har faktiskt fuskat med voltaren för att kunna sova….Tablett missbruk ?

  2. Snitsaren säger sig bara vilja ha en kudde när han sover och den ska vara mycket tunn och sladdrig. Detsamma gäller för jumper, som dessbättre aldrig hårdtränat före sänggående och därför sluppit ligga sömnlös av den anledningen. Tildo sover på en spikmatta under snitsarens säng medan Asgam, för dagen lätt tilltufsad efter att ha fått sand i ögonen och råkat flyga in i ett klocktorn, lär tillbringa natten sittande i någon palm med det kala huvudet under ena vingen. En upptagen butler sover aldrig.

  3. Vad beträffar mängd och kvalitet på kuddar är jag benägen att hålla med Snitsaren. Det räcker att brottas med EN tunn och sladdrig sak.

    Men en sak är säker, blir nattsömnen störd så håller dina kvalitetspass hög klass!

  4. Peter: Ajabaja för voltaren. Sa tjejen som just knaprade i sig en diklofenak….

    Butlern: Men din stackare, får du då aldrig vila?

    Oliver Sture: Hög klass? Nja, det är nog snarare så att jag tränar för nära sänggåendet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s