8 tankar om “Goda nyheter?

 1. Jag inser med dystert sinne att blogginlägget är djupt symboliskt. Burken med goda nyheter (om din hälsena) ännu är stängd? Måtte du snart få upp locket!

 2. Ha ha ha… för en tid sedan stod det på skylten : Tag ett ex!
  Jag ville ha det till Tagetes (som i blomman) och tänkte bra länge att det var sticklingar i hinken… men efter en viss möda att tolka och logiskt fundera vad egentligen stod där så trillade poletten ned. 😉
  Har du läst alla lappar i den oranga bussens fönster? Det verkar bo någon där som har problem med grannarna…

  Jag tänker spontant att det är bara kan bli goda nyheter om man inte läser dem …

 3. Jumper: Hälsenelocket går nog snart att glänta på. Men jag vet inte om jag törs… Paljetten har en poäng. Nyheter är kanske alltid goda – så länge man inte läser dem.

  Paljetten: 😀
  Jag har inte sett några lappar i fönstret på bussen, men har fascinerats av julprydnaderna på bakluckan. I förra veckan tittade jag in i skogen och upptäckte en tältliknande konstruktion. Kanske har bussbon flyttat in bland träden?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s