Löpande uppdatering

SMS-tjänst är stenålder. Nu finns det inte längre någon undanflykt. Inget giltigt skäl för att inte hålla dina bloggläsare uppdaterade om dina bravader under Stockholm maraton. I direktsändning.

Email´n Walk.

Spring! Och skriv!

(Denna absolut livsnödvändiga applikation för mobilmejlare började visst som ett första-april-skämt. Men nu har den blivit verklighet. Hur har vi kunnat klara oss utan? *blink*)

……………………………………………………………………………

6 tankar om “Löpande uppdatering

 1. Jäklar! Jag kände på mig att det var någon pryl jag inte visste att jag behövde som jag hade missat.

  För övrigt hoppas jag att mobilen blir standard. Kollisionsrisken mellan mötande och samtidigt sms-ande fotgängare är ju uppenbar. Själv har jag varit inne på hjälmtvång, men den här tekniken verkar överlägsen:-)

 2. jag hoppas att jag kan få någon mojäng kopplad till löparkepsen så jag kan prata in mitt blogginlägg under loppet – med tillhörande foton (tagna från kepsens skärm och snyggt retuscheras genom cyberrymden).

  Kanske bra om uppfinningen håller sig till just löparkepsen och att jag är för pimpinett för att ha den ute på krogen… 😉

  Ses vi på lördag?

 3. Får man önska vad man vill här?

  Då, då, då vill jag ha en robot som är 188 cm lång och väger 70 kg och har grått hår och skägg och som kan springa hur långt som helst och som jag kan styra med en liten pinne på en karta i datorn och som kan förvandlas till mig precis när den går i mål på Stockholm Marathon och får en medalj och som sen kan förvandlas tillbaka till en jättetrevlig robot som kan gå på Nix kalas och som sen kan komma hem och berätta om alla sina äventyr för mig.

  Fast det är kanske för dyrt?

 4. Klockrent tips! Att man inte tänkt på det tidigare? Bara att börja värma upp Javafingrarna och skriva nåt liknande till sin egen mobil.. 🙂

  Jumper: Hahaha! Spot on! Ser fram emot att träffa dig och/eller ditt datoriserade alter ego på lördag.

 5. Oliver Sture: Jag har en bakmaskin, och en glassmaskin och ett smörgåsjärn som ser ut som en ko. Helt obegripligt att jag missat denna livsnödvändighet…

  Mia: Vicken livesändning det skulle bli!
  Tyvärr kommer jag inte på festen, känner att jag måste umgås med min hejarklack (mor och far) som rest ner från Gävle. Men jag hoppas förstås få syn på vareviga en av er innan – och kanske efter (brytningsrisken för min del är överhängande) – loppet. Tur att många av er bär uniform. 😉

  Jumper: Har du kollat på Teknimagasinet. De brukar ha de mest bisarra prylar i sortimentet. Fast det är kanske enklare att skicka Tildo? Fast rapporten efteråt kan förstås bli svårtolkad.

  Benet: Jag börjar faktiskt inse vitsen. För mig som skriver ett sms i slooooowmotion skulle det kanske ändå vara bra. Jag hinner ju en bit på vägen, istället för att stå i ett gathörn och hänga i 20 minuter? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s