Spring kungligt!

Jag tänker göra lite PR.

För ett mysigt terränglopp på historisk mark. Perfekt sista tempotest innan Lidingö. Den 19 september ska du såklart springa Kung Björn-loppet i Uppsala. Min klubb – ULK – arrangerar. Jag lär finnas någonstans i faggorna. Trolig funktionärsdebut.

Alla bloggläsare som dyker upp får en segerkram!

……………………………………………………………….

2 tankar om “Spring kungligt!

  1. Som jag sagt förut, hon agnar sina krokar med omsorg. Med sådan belöning för att bara dyka upp får jag allt ta mig en funderare eller två. Millopp är annars inte min godispåse och här tycker man tydligen att gamlingar som jag ska nöja sig med 6 km. Varför springer du inte själv förresten. Förra året deltog ju en stort antal klubbmedlemmar (inklusive vår vän X).

  2. Jumper: Det är klart du ska springa! I motionsklass får man springa 10 K, hur gammal man än är. Våga vägra veteran, vettja!
    Några i klubben måste ju ”jobba” oxå, har aldrig testat att stå på andra sidan. Kan ju vara kul. Och så är det ju det där med att springa 10 K. Jag gillar inte heller de karamellerna någe vidare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s