Mördande konkurrens

Det är fullt möjligt att jag skrev ett inlägg med ovanstående rubrik vid samma tid förra året. Den inträffar nämligen återkommande; sommarens deckarfeber. Varenda kväll – små trevliga mord. Ikväll Montalbano. Alldeles, alldeles strax.

Bloggen får stå tillbaka. Löpningen hinns med. På nåder. Med den är det inte mycket bevänt just nu. Jodå, jag springer. Men det går allt annat än bra. Tungt och segt. Tröttma. Både i kroppen och själen. Och då har jag ändå vilat.

I går sprang jag långpass, 29 K på dryga 3 timmar. Utan nedanstående hade jag ringt efter lift.

SmultronVatten

 

 

 

 

 

 

Nu har jag en dejt med kommissarien!

…………………………………………………………………

2 tankar om “Mördande konkurrens

  1. Tävlingssäsong?!
    Ajdå, jag som satsar på träningsläger nästa vecka. För att klara Vertex i augusti. Alternativt slita av nåt väsentligt för att sedan vila mig i form…

    Långpass bör man ibland vara avundsjuk på. Dock inte gårdagens. Urk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s