Tillfälligt avbrott

Hm. Veckans träningsläger gav inte mer ön 60 K. Räknar jag in samtliga 7 dagar fick jag ihop 82. Mot planerade 105 på 8 dagar. Idag skulle jag  ha sprungit det avslutade långpasset. Men jag lät bli.

Igår kände jag nämligen av vänster vad under min kvällsrunda. Det högg till lite försiktigt. Stannade och stretchade. Startade om. Gick bra en stund men sen protesterades det igen. Stretch. Och lite mer stretch. Sen kunde jag jogga hem – utan att gå upp på framfötterna i uppförsbackarna.

Tittade på kommisarie Morse tillsammans med en påse frusna gröna bönor. Övervägde att strunta i långpasset. I morse klev jag ur sängen. Utan besvär. Men bestämde mig för att strunta i långpasset. Under eftermiddagens lilla shoppingtur stramade det till i vadskrället så smått. Glad att jag struntade i långpasset. Och stolt över att jag blivit klok.

För vem mer än jag störs av att min träningslägersvecka gav lika många mil som föregående två normala veckor? Ingen (tror jag). Alltså är det bara dumt att bry sig om såna petitesser. Kanske finns däremot  några som tillsammans med mig gläds åt att jag inte riskerar min fortsatta löpsommar.

Men jag vill nog ändå få till ett långpass till innan det bär av till Vålådalen och Vertex. Om vaden vill satsar jag på Lotstigen utanför Örnsköldsvik framåt tisdag/onsdag. För nu står Norrland på semesterschemat. Åker i morgon. Detta kan innebära bloggfrånvaro. Eller mer närvaro i bloggosfären än nånsin. Vi får la´ se.

…………………………………………………………..

3 tankar om “Tillfälligt avbrott

  1. Visst gläds även jag åt du är en klok flicka som inte springer långpass när du är skadad. Om ditt vadonda snart är väck, blir jag ännu gladare. 🙂

    Fast om jag rannsakar mitt samvete, hittar i skumrasket därunder svartare tankar: ”Lyckliga hon som kan välja. Själv kan jag inte stödja på min högervad idag (se jogg eller funbeat) och långpass blir det nog inte på ett tag”. 😦

    Men visst är jag glad och för att du inte ska tro att jag är missunnsam får du en glad gubbe till: 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s