Smått och grått

Har fått hjärnor på hjärnan. Googlar lite.

Stirrar in i spegeln. Leker katt och råtta med russinen i filen. Men inte fasen får jag fart på mina  hjärnceller. Detta recept funkar nog bara på bebisar. Men nånting borde väl kunna trigga igång en sinnesslö skalle?

Får jag inte springa snart blir jag spritt språngande vanvettig.

…………………………………………………..

8 tankar om “Smått och grått

 1. Spring runt huset med Pumlan som påhejare. Eventuellt kan hon springa eller gå åt andra hållet. Varje gång ni möts droppar du ett ord och vid löppassets slut har du berättat en spännande saga. Så får du fart både på hjärnceller och ben utan att Pumlan får tråkigt.

  Jaså du tycker inte att det verkar skoj. Då vet jag inte.

 2. Snorkis och Lisette: Visst är de underbara! Först leker vi, och leker och leker. Sen reagerar vi. Och så tar vi paus.

  Jumper: Skoj? Jodå! Det var en rätt strålande idé! Men tyvärr bor jag i ett hus som det inte går att springa runt. Eller går gör det väl, men det blir en så besvärlig omväg att Pumlan (och jag) glömt bort hur sagan började innan mamma kommit runt. Däremot har vi ett hus som det går att springa runt, runt i inomhus. Det gjorde vi. Jag var häst. Inte särskilt roligt. Tyckte jag. Det tyckte däremot Pumlan.

 3. Paljetten: När jag var barn hade jag ett favvoprogram; konstnärer som målade en tavla. (Bara målare fick uppenbarligen vara med.) I en kvart fick man se bilden växa fram till nån sorts enformig musik. Inget prat. Bara lite penselklafs och palettknivsrasp. Helt underbart!
  Så luta du dig tillbaka! Och lek lite med maten. 😉

 4. Ha ha ha… hummm, min professor sa ju att jag kunde fika ett helt år om jag ville, bara jag kände att det gav mig något. (jag skulle nog bli galen om jag tvangs titta på allt för länge)
  Nepp, tror ärligt talat inte det är min grej …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s