Tecken på liv

Idag blev jag förbannad. Ett säkert tecken på att jag håller på att tillfriskna. Äntligen!

En riktigt envis förkylning har parkerat i mina bihålor. De brukar alltid göra det, förkylningarna. Långtidsockupera min sinus frontalis.

Så nu har jag inte sprungit på tre veckor. TRE VECKOR!

Men är det någon gång man ska vara förkyld så är det när man fått löpförbud av naprapaten. För inte vill han att jag ska springa. Ännu. Alternativträning är förstås tillåten, men för sådana nöjen sätter snoret och slemmet stopp.

Mitt nasala mucus tycks dessutom ha påverkat tankeverksamheten. Flegmatiskt är bara förnamnet. Därav bloggfrånvaron. Men efter dagens koleriska utbrott antar jag att gallan vaknat till liv. Och i sinom tid får jag säkert fart på blodet också, och därmed tillbaka mitt sangviniska temperament. Om man nu får vara sorglös  när arbetsgivaren kallat till MBL-förhandling inför uppsägningar. Nån som behöver en livlig informatör/journalist?

…………………………………………………………………….

10 tankar om “Tecken på liv

 1. Aaah! Härligt! Inte snoret och absolut INTE MBL-förhandlingarna, men att du är vid liv!:-)
  Tror du och jag ska köra ett ww pass (guld för tjuriga hälsenor)så ska du se att du snart är tillbaks på banan igen! 😉

 2. Är jag månne lite sjåpig eller blödig, som drar en suck av lättnad. Du får inte skrämma en stackars jumper så.

  Som arbetsskygg är jag inte bekant med begreppet ”MBL-förhandlingar”. Är det nåt farligt?

  Snitsarens blogg har länge sökt en ”livlig journalist” till posten som administrator, men som extra tillförordnad administrator sedan ett halvår kan jag inte rekommendera arbetet ens till mina ovänner (om jag haft några).

 3. Likt övriga kommentatorer, så drar jag också en lättnadens suck. Puh. Du är här igen.

  Snor är inget kul, ömmande bihålor är inget kul, löpförbud är inget kul, MBL-förhandlingar och nerdragningar är inget kul (har själv haft alldeles för mycket av den varan den senaste tiden), men att du är tillbaka är FANTASTISKT KUL! Och snart kommer du att vara ute och tassa igen i ditt underbara Trögden. Lita på det!

 4. Så länge du inte drabbas av det fjärde temperamentet finns det hopp. Att bli rejält förbannad är en underskattad medicin. Jag inbillar mig att den har samma effekt som att inandas ammoniak.

  Uppsägningsförhandlingar låter oerhört trist. Här uppe för man sådana på löpande band numera. Hoppas utfallet inte blir alltför negativt!

 5. Ingmarie: Livsandarna är minsann härliga att se igen! Skulle gärna köra ww med dig! …om det inte vore för att jag avskyr att sänka ner min kropp i vätskor. Bara tanken på ett badhus gör mig kallsvettig. Men jag borde kanske försöka övervinna det motståndet. För får jag inte springa snart blir jag galen, och springa i vatten är ju ändå springa.

  Jumper: MBL – medbestämmandelagen. Betyder att facket har rätt att få säga sitt innan chefen sparkar folk. Sen gör chefen ändå som han/hon vill. Oftast gäller sist in – först ut. Då bråkar facken minst. och jag är sist anställd…

  Dunceor: Alternativträningen är nära nu. Sällan har det känts så lockande att hoppa upp på en spinningcykel.

  Benet: Det känns härligt att vara efterlängtad!
  Efter jul kanske jag tassar mer i Trögden än tidigare, för nåt måste man ju göra om man blir arbetslös. Löpturer i dagsljus – de det finns fördelar med att få kicken. Än vet jag iofs inte att så blir fallet, men sannolikheten är stor. Ovetskapen är faktiskt det värsta just nu. Och tanken på att jag måste leta reda på alla gamla skolbetyg…

  Oliver: Håller melankolin stången än så länge. Men får jag besked svart på vitt vet man aldrig. Hoppas på att gallan tar befälet. Den springer man dessutom mycket bättre på.

  Farsan: Retoriska frågor är jag mästare på. Retoiken är det värre med. Och min talang som tränare är under all kritik, lyckas ju enbart med att slita ut mina hälsenor och irritera mina underben. Till och med i viloläge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s