Dagens glädjeskutt

När man vantlös kommer ut till en bil med igenisade rutor är det sann lycka att hitta ett par kvarglömda herrhandskar i baksätet.

…………………………………………………………………….

7 tankar om “Dagens glädjeskutt

 1. ”Igenisade rutor”! Har det blivit vinter? Sist jag var ute (i förrgår) var det höstljumt i luften, men när jag tittar ut nu ser jag till min förfäran att det har varit frost. Hoppas att ägaren till handskarna också tog ett skutt när han fick tillbaka dem.

  Funderar: Är skutt för smått ett bra eller dåligt tecken?

 2. Ingmarie: Ja eller hur!

  Jumper: Vintern tassar närmare, alldels klart. Nu är det minus 10 här i Trögden. Och jag har hittat motorvärmarkabeln, så sambon fick handskarna tillbaka. Verkar inte som han saknat dem, så att skuttade måttligt.
  Skutt i alla former är goda nyheter!

  Oliver: 🙂

 3. Ibland är det skönt att cykla till stationen och sedan åka kommunalt (regionalt). Typ sådana morgnar då bilen utanför dörren är belagd med ett tjockt lager skånsk is. Igår var en sådan morgon. Huh. Men idag lyste både frosten och isen med sin frånvaro. Ja, nu är det snart vinter. Paw rihk-titt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s