9 tankar om “Otrogen

  1. Ormgrop?

    Löper gör (eller gjorde) jag i Asics. Och Icebugs om det var terrängigt och slirigt. De andra fick mest agera coreskor, spinningskor, gymskor, och tåhävningskor. Men snart uppgraderra jag hela bunten till rehabdojjor.

  2. Ingmarie: Och aldrig lär man sig heller. 🙂
    Det var verkligen en samling saftiga dagar Fredrika och SSC hade knåpat ihop… 🙂 Men även om man inte behöver springa alla står jag nog över. Känns inte som om jag vill riskera att stå i en trappa i Davos och köra tåhävningar – även om utsikten garanterat är bättre än från min trapphall hemma. Rehabläger känns inte lika kul som träningsläger. Även om jag har det mest fantastiska gäng med på resan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s