Lördag

Kolla in prislappen…

Skyller på att sambo och dotter löpte amok bland plockgodiset, medan jag pressade upp pulsen på Friskis&Svettis.  Tar en näve till…

…………………………………………………………………..

8 tankar om “Lördag

 1. Står det ”5 kg” (för 87 kronor)? Är det dyrt eller billigt? Jag har inte köpt gottis (som Tildo kallar det) sedan jag var liten. Visst kan jag proppa i mig om jag har börjat äta, men jag känner sällan spontant sötsug. Tack i alla fall.

 2. Jag är imponerad! Men samtidigt har jag också suttit med en massa godis ikväll… Jag skylelr allt på min sockersjuke far som vill ha lite av allt och vägrar köpa lösvikt… så det blir rätt många och dyra påsar i stora lass.
  Men jag nämns inte klaga då jag nu ligger här och rider ut världens godaste sockervolta 😉

 3. ”Lösvikts”-godis är normalt inget jag suktar efter. Blir inte ens sugen då barnen sitter och mumsar i sig på lördagskvällen. Däremot choklad… Kan längta fruktansvärt mycket efter en bit choklad. Nästan sjukligt mycket… 😉

 4. Jumper: Inte ens sambon får för sig att köpa 5 kilo godis. Hans far däremot har faktiskt kommit hem med en 6 kilo tung godispåse. Ett barnbarn åt så han kräktes. Vi andra mådde också rätt tjuvtjockt. Inget sötsug? Hur uppnår man det?

  Joel: 1,2 stämmer bra det. Räcker till många nävar det också!

  Paljetten: Ni har alltså samma godissmak du och farsan? Ta det lugnt med ladningen efter piruetterna. Det är liksom klurigast – nedtrappningen.

  Benet: Jag är en sån som tjuväter upp allt som blir kvar i barnets skål. Och hoppas att hon glömt att det fanns karra kvar nör nästkommande lördag närmar sig. Choklad kan vi inte ens ha hemma, för då skåpäter jag konstant.

  Miranda: Bunkringstips: 1,2 kilo räcker i mer än två dagar. Om man ser till att vara borta stora delar av dag nummer två…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s