Bloggigt

Det finns folk som finner bloggande suspekt. Som fnyser när jag påstår att det  är en social aktivitet. Alltså. De har så fel.

Igår till exempel – då träffade jag både Ingmarie och Sofie. Vi har aldrig träffats irl tidigare, ändå  kände vi faktiskt varandra. Lite smått i alla fall. Fantastiska tjejer!

(Vill du veta var och hur vi träffades? Gå in på deras bloggar vettja´! Jag ”tjuvåker” lite idag eftersom jag har fullt sjå att hålla nästippen ovanför vattenytan. Akut drunkningsfara på jobbet.)

…………………………………………………………..

7 tankar om “Bloggigt

 1. Japp att bloggning är socialt kan vill ingen argumentera emot numera. Man lär känna folk och vissa verkar bli riktigt bra vänner.
  Själv var tanken att ut och springa på lunchen med Benet idag men han har ställt in så istället springer jag med hans kollegor.

 2. Jag kan inte göra annat än att hålla med. Jag tycker jag känner de som bloggar betydligt bättre (trots att jag aldrig träffat dem) än t ex de som jag springer med på TSM.

 3. Att blogga är supersocialt. OCh man kan själv välja om man vill träffas IRL eller inte. Jag är glad att jag fick träffa dig i Monte Gordo – du är ännu häftigare i verkligheten än i text!

 4. De som följt snitsarens blogg en längre tid, vet nog mer om honom än de flesta som sett honom på riktigt.

  För IRL-möten bland bloggare krävs att de känner igen varandra och alla är inte linslusar på sina bloggar. För att kunna heja på dig på Lidingö konsulterade jag Photomotion från något halvmaratonlopp. Då måste man känna till namn eller resultat. De två du stötte på skulle jag också känna igen, men en del andra kända bloggnamn har hållit sig mer dolda.

 5. Håller helt med dig! Det verkar också bli vanligare med ”bloggjoggar” och andra events där bloggare träffas, även om jag inte har möjlighet att hänga med på så många sådana.

  Tobias som kommenterat här ovanför har jag dock haft nöjet att springa en halvmara tillsammans med i Stockholm i höstas och Mia hälsade jag på innan starten av samma lopp.

  Nu vet jag ju också hur du ser ut om jag mot förmodan skulle råka på dig ute vid Bredsand någon gång!

 6. Jätte roligt att träffa dig igår! Och håller med Mia – du är ännu häftigare live 🙂

  Hoppas vi får tillfälle att träffas fler gånger – gärna då i ett samanhang där vi inte ojjar oss över krämpor!

 7. Dunceor: Liet katten på råtta där alltså – bloggkompisens kolleger blir dina sparringpartners. Undan går det också på de där lunchpassen, har jag sett.

  Tobias: Hur är det i S-holm – springer ni lydigt två och två? I så fall blir ju umgänget rätt begränsat under TSM-passen.

  Mia: Ascha! *rodnar lite*. Och du då, en mäktigare och mer energiginade virvelvind bland pinjeträden får man leta efter!

  Jumper: Det ska vara du att lägga ner sådan ambitiös reserach för att kunna heja på bloggvänner. Jag tycker det är helt fantastiskt – och omtänksamt!

  Staffan: Precis som du har jag lite svårt att sammanstråla irl med andra bloggare. Men någon gpng ska jag banne mig myckas haka på en bloggjogg, för det verkar så in i bängen trevligt!
  Ge dig ut på Upplandsleden – där är chansen störst att stöta på små troll i Bredsandsområdet…

  Snorkkis: *rodnar lite* Detsamma! En mysig jogg i försommarstockholm vore till exemnpel supertrevligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s